Aangekomen in kathmandu
Eindelijk was het dan zover, na 92 dagen te hebben afgestreept, kon ik ook naar Nepal vertrekken.
Na wat vertragingen door sneeuwval in Londen goed aangekomen in kathmandu. Op het vliegveld werd ik opgehaald door Kildhoz. Zijn eigen guesthouse, Bag Packer's Lodge, is een maand open en daar kreeg ik voor 2 nachten een kamer. In een heel druk straatje waar auto's, motors en fietsers toeterend dwars door elkaar heen rijden was het dan. Na 12 uur reizen is een warme douche wel lekker en volgens Kildhoz was dat er ook. Niet dus....dat was de eerste koude douche (hoeveel gaan er nog volgen...). Stroom was er al vanaf 12 uur niet vandaag, dus de hoofdlamp alvast in mijn zak gestopt.Toen maar even de staat op. Ik was even vergeten wat een herrie het hier is, je schrikt iedere keer weer als er een auto achter je staat te toeteren.
's-Avonds even ergens gaan eten. Je zag echt niets op straat, er was nog steeds geen stroom. Dan maar met een taxi naar huis. Ongelooflijk wat ik nu te zien kreeg, allemaal kampvuurtjes met kinderen en ook volwassenen . Sommige lagen al tegen elkaar aan te slapen. De taxi chauffeur was verdwaald en we hebben een half uur door al die smalle straatjes gereden. Overal waren er van die kampvuurtjes gemaakt en lagen of zaten mensen omheen. Helaas heb ik geen foto's hiervan kunnen maken, zoiets heb ik nog nooit gezien echt afschuwelijk.
Dan maar bellen naar het guesthouse, bleken we er vlakbij te zijn. Ik ben opgehaald en was weer thuis.
Morgen met de bus naar Pokhara, daar zie ik Sas weer.
De stroom gaat er zo weer af dus ik moet gaan stoppen. Zodra er weer stroom is komen er weer foto's op het weblog. Op het moment is er hier erg weinig stroom en kunnen we helaas niet altijd wat op het weblog zetten.
Groetjes Jolanda
Hoi Jolande en Sacha.
Wat een verhaal zeg. Je valt er meteen midden. Mensen leven er dus bijna helemaal op straat? Moet er wel een knop om lijkt mij. Als je dan net uit het goed georganiseerde nederland komt. Maak er een mooie tijd van en ik kijk uit naar jullie verhalen. Heel veel groetjes
Hallo Jolanda,
Goed om te horen dat je goed ben aangekomen, nog een busreis naar Pokhara en je kan beginnen samen met Sas aan hopelijk enige verbetering voor de kids aldaar veel succes voor jullie, en we houden kontakt.
Groetjes voor jullie
Jannie & Sjaak
Nou Jolanda, je valt er gelijk midden in. Fijn om te horen dat je goed bent aangekomen. Succes met jullie goede werk voor de kinderen daar.
groetjes Elma en Gerard
Fijn weer eens een bericht te lezen, nu echt relaxed was het dus niet. Ik hoop dat de busreis naar Pokhara beter gaat. Geef Sas bij het weerzien ook een knuffel van mij; en ik kijk uit naar de nieuwe verhalen en foto's.
Succes met jullie projekt.
groetjes Ron en Wil
Wat heerlijk om zo aan te komen , alles werkt....dus niet.Jammer dat het hier zelden gebeurt ik mis het soms groetjes Anton en Aad
Hallo Jolanda fijn te lezen dat je goed bent aangekomen. Je doet gelijk al een hele ervaring op, koud water, veel lawaai en verdwaald raken, maar laten we maar zeggen, alles heeft zo zijn charme.
Hopelijk gaat de busreis voorspoedig, en een gezellig weerzien met Sacha. Ga er beide voor, het gaat jullie lukken. Lieve groeten van ons, ook voor Sacha,
Albert en Marijke.
Lieve Jolanda en Sacha,
eindelijk weer samen. Met elkaar voor het goede doel. Jullie gaan veel bereiken, maar het kost veel moeite en inspanning. Weet dat we veel aan jullie denken, waardoor er speciale kracht naar Nepal stroomt. Veel succes met alles wat jullie ondernemen. Warme groet van Wilma