WAT EEN MEGA BEDRAG
ONGELOOFLIJK MENSEN WAT EEN MEGA BEDRAG.............
Jojo, allereerst wil ik jou onwijs bedanken want het is toch allemaal begonnen met jouw aanbod om de oliebollentocht voor de kinderen van Nepal te gaan lopen, ACTION4NEPAL. Een sneeuwbal die aan het rollen is gebracht door jou endie groter, groter en groter werd en nog steeds aan het door rollen is.
Alle instructeurs, begeleiders en de andere sportorganisaties , die ook zo spontaan hulp aanboden, dank jullie wel voor deze enorme inzet. En natuurlijk ook alle lopers en skikers die ondanks de kou en mist de tocht hebben gelopen/geskiked. Eigenlijk niet anders verwacht, want de echte NW'ers, skikers, hardlopers en wandelaars laten zich niet tegen houden door het weer.
Ook bedankt :
Patrick en Peter van Hotel De Duinen die speciaal zijn open gegaan om deze enorme sportieve groep mensen een warm onderkomen en koffie aan te bieden (en dat nog wel na jullie feestje de avond ervoor).
Bakkerij den Butter die de oliebollen heeft aangeboden. Willem Sanders, Bertus Weijermars (ook een mooie hartslagmeter als prijs aangeboden) en Ronald Heruer die zich voor de loterij hebben ingezet . 1 lot voor 1,50 en het 'koopje' 3 loten voor 5,- (Jojo, ook al die extra €0,50 hebben we aan jouw reken talent te danken).
New Image kappers (NIC) ook jullie bedankt voor alle verzorgende haar producten van L'Oreal.
Astrid Nijenhuis die de foto's van de sponsorloop op haar site zet en deze verkoopt ook weer ten goede van Nepal. De foto's geven wel aan dat het koud is geweest maar dat het ook een gezellige sfeer is geweest want iedereen ziet er vrolijk uit op de foto's.
Annuska , wat een mooi bedrag hebben jouw eigen gemaakte kerstkaarten opgeleverd € 100,- Dank je wel voor jouw inzet.
ALLEMAAL, ALLEMAAL BEDANKT!
En wij zullen er werkelijk alles voordoen dat er met dit geld nuttige en verantwoorde dingen worden gedaan. Uiteraard houden wij jullie daarvan op de hoogte.
Gr van Sas
Wat gaaf! Al die verhalen, foto's etc op deze site. ik geniet met volle teugen al kon ik niet meelopen vw het werk dat ook op ouwejaarsdag doorgaat.
T'is gewoon hartstikke fijn om aan dit goeie doel mee te werken omdat we weten dat Jolan en Sas er zorg voor zullen dragen dat het bij de kids terecht komt. petje af meiden! liefs Elma.
Ha Jo en Sas,
Wat een werk is er al verzet. En met de gelden die jullie hebben meegenomen kunnen nog meer mensen geholpen worden. Geweldig!
Geniet van elke dag!
Groet Richard en Ingrid