Postadres van Sas
duidelijk en groot mijn naam
P/A SisneRover Trekking (P) Ltd
Lakeside 6 Pokhara Nepal
P.O. Box 257
Hi Sas,
Wat heb je het weer mooi geschreven.En in korte tijd zoveel meegemaakt.
En wat betreft mijn vader en het roggelen je weet maar nooit.Je zal het mee maken.hihihihi
Heb je verslag net uitgeprint. Geef het vanavond aan mama dan kan zij het zondagochtend lezen.Zodat jij er toch nog helmaal bij bent op jullie ochtendje.
Liefs van mij en mijn 2 mannen
7 dec. Hallo wijvie, hoe bedoel je omschakelen zeg er gebeurt nogal wat. Het zal zeker even aanpassen zijn . Maar dat gaat je wel lukken dat weet ik zeker. Niet te veel na denken alles simpel blijven bekijken. Erg leuk die foto van jouw en het huis we blijven je zeker volgen ook als je niet wilt haha keep smiling Dikke kus
Lieve Sas, wat een enorm en indrukkend verhaal... en je bent er nog maar net! Blijf rustig en laat het allemaal over je heen komen. Lieve groeten, Eric, Astrid, Juliette en Almar
Heee Tanteeee!
Wat leuk maar ook mooi dat je die kinderen hebt ontmoet, en wat leuk dat je zo goed werd ontvangen!
Dat lijkt me wel heel erg leuk om zo'n trouwerij mee te maken. Als het allemaal kan zou ik zeker mee gaan.
Jeetje Sas wat heb jij al veel meegemaakt in deze dagen!
Maar wat een mooie ervaringen al.
We blijven je verhalen volgen!
Liefs Ginny en een poot van Duke.
Hoi, Sas
Indrukwekkend je verhalen, ik hoop dat je een geweldige tijd tegemoet gaat.
Als ik je verhalen lees moet dat zeker gaan lukken.
Hier in dit kikkerlandje begint het ook te leven, er wordt volop over gesproken tijdens onze trainingen.
We hopen Jolanda met een leuke bijdragen als bagage jouw kant op te laten gaan, zodat jullie er daar vele goede dingen mee kunnen doen.
Met Sportieve Groet
Sjaak
Hadie Sas
We zijn blij te lezen dat alles tot nu toe goed is verlopen. Veel succes, sterkte, liefs, uit Noordwijkerhout.
In gedachten zijn we bij jullie.
Ha Sas,
Vandaag na het lopen het fotoboek van Jolanda gezien en de 1e verhalen van jouw belevenissen gehoord. Super dat je dit doet en de eerste 2 maanden in je uppie. Maar hier wordt er druk ingezameld dus hopelijk kunnen jullie daar veel goeds betekenen voor de kinderen.
Heel veel succes, Yvonne en Bert
Hallo Sas.
We genieten van de mooie verhalen en je belevenissen.Leven met je mee.De kerstkaarten verkopen goed dus we hopen dat het een mooi bedrag oplevert voor jullie kinderen in Nepal.Ook Jolanda succes met alle voorberijdingen.Groetjes Anneke
Hallo Sacha, Gister was ik bij "'ons"tante Gerrie, hoorde van je vertrek en geweldige project, leuk om je te volgen. Judith onze dochter is ook in Nepal geweest. Ik zal zeker een bedragje overmaken. Veel sukses, we zijn trots op je. groeten marijke en dick
Hai sister je laatste bericht gelezen, we hebben hard moeten lachen Ed vraagt of je zadel nodig hebt ?We zagen je al rijden op ratty. Ben benieuwd hoe je het vandaag (woensdag) gehad hebt bij chldr. We zullen het wel weer lezen grtjs van ons O ja de foto,s die Ginny heeft genomen van ons zijn erg leuk we zullen ze mailen. XXXXXXXXX